Tieteen Kuvalehti Historia -lehti on laadukas lukupaketti, jonka jokainen numero on täynnä merkittäviä historiallisia tapahtumia sekä kertomuksia historian merkkihenkilöistä. Tieteen Kuvalehti Historian jutut on tarkoitettu kaikille historiasta kiinnostuneille ihmisille, naisille ja miehille sekä nuorille ja vanhoille. Lehden tarinat vangitsevat lukijat mukaansa, ne on kirjoitettu niin hienosti. Lehden jutut antavat lukijoilleen myös paljon uutta tietoa siitä, että miten maailmasta on tullut tällainen, mikä se on nyt tällä hetkellä.

Sen lisäksi että Tieteen Kuvalehti Historia kertoo upeita sotakertomuksia, se kertoo myös tarinoita rakkaudesta, sankariteoista ja toisenlaisista historiallisista tapahtumista. Tarinat tavallisten ihmisten elämästä vuosituhansien aikana muodostavat myös aimo osan Tieteen Kuvalehti Historian sisällöstä. Tarinat esimerkiksi orjista, jotka pystyttivät pyramideja muinaisajan Egyptissä, ovat aika hurjia, samoin ovat 2. maailmansodan aikana sotatantereilla eläneiden ihmisten tarinat.

Tätä lehteä lukemalla oppii paljon uutta historian käännekohdista. Maailmaa oppii tämän Historia lehden avulla katsomaan aivan uusin silmin.

Tieteen Kuvalehti Historia ilmestyy 18 kertaa vuodessa.Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti Historia tarjous ja saat lehtitilauksen todella edullisesti. Tieteen Kuvalehti Historia lahjatilaus on myös mainio lahjaidea vaikkapa historiasta kiinnostuneelle ystävälle.
Keywords: tieteen kuvalehti historia, tieteen kuvalehti, historia lehti, historia